Stoer en landelijk wonen

Stoer en Landelijk Wonen Winkel

Stoer en Landelijk Wonen is een webwinkel gevestigd in Beilen. In de webwinkel vind je mooie en betaalbare woonaccessoires voor de landelijk wonen, industrieel wonen en sober wonen. Maar ook voor andere woonstijlen kun je prima bij ons terecht.

Stoer en landelijk wonen trend 

Stoer en landelijk wonen is op dit moment ontzettend populair. De een neigt meer naar het landelijke, de andere meer naar de sobere stijl. En weer een ander gaat voor puur stoer en industrieel wonen. Maar de meesten mixen de diverse stijlen, zodat je een unieke sfeer krijgt die helemaal van jezelf is. Jouw huis, jouw stijl.

Ophaalmogelijkheid of bezorgen in omgeving Beilen

Woon je in of in de buurt van Beilen dan kun je bestellingen ook ophalen. Tijdens de Corona lockdown kan dit op Klatering 10 in Beilen. Maar normaal gesproken kunnen bestellingen opgehaald worden bij 't Pakhuis. in Beilen. 't Pakhuis is een winkel in woningstoffering, zoals vloeren, raambekleding en zonnewering. 't Pakhuis zit midden in het centrum van Beilen en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

De bestelling kan ook bezorgd worden in een straal van 5 km rondom Beilen. Dit betekent bezorging in Beilen zelf, Westerbork, Hooghalen, Hijken, Wijster en Hoogersmilde. Hier wordt een kleine vergoeding voor gevraagd, maar is een stuk goedkoper dan versturen met de pakketdienst. Kies bij het afrekenen van je bestelling voor verzendmethode Lokale bezorging en je krijgt bericht wanneer je bestelling bezorgd wordt.

Stoer en Landelijk Wonen

Lees onze blog over

Landelijk wonen

All Surgical Glove

Woonstijl uitgelicht

INDUSTRIEEL WONEN