Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18.00 uur worden gedaan, proberen wij de volgende dag nog te verzenden. Het lukt niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.


Verzendkosten

Alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket en de verzender die gekozen wordt in de checkout. Vanaf EUR 75 verzenden wij de bestelling gratis.


Aflevering

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD, PostNL of DHL. Wij bieden het pakket de eerstvolgende werkdag na het plaatsen van de bestelling aan bij de bezorgdienst. Over het algemeen zal de aflevering de opvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, omdat dit buiten onze invloedsfeer valt.