Welkom!

Leuk dat je onze website bezoekt! Welkom in onze webwinkel voor stoere en landelijke woonaccessoires.

 Mijn naam is Mirjam Hammerschmidt en ik heb Stoer en Landelijk Wonen opgericht vanuit mijn passie voor woonaccessoires. Deze passie voor woonaccessoires heb ik al zo lang ik me kan herinneren. Op mijn 17e spaarde ik al servies en andere mooie accessoires voor als ik tijdens mijn studeren op kamers zou gaan. Ik heb er altijd veel waarde aan gehecht dat alles bij elkaar past, zodat er een eenheid ontstaat. 

Met Stoer en Landelijk Wonen kan ik twee passies combineren. Mijn andere passie is namelijk marketing. Ik ben freelance of interim marketeer en mijn kennis van online marketing komt me goed van pas bij het inrichten en promoten van de webwinkel. Het feit dat jij dit nu leest betekent dat mijn marketinginspanningen werken. 

 

Jouw huis, jouw stijl

Mijn eigen woonkamer heeft al diverse woonstijlen gekend. Van een meer Engelse stijl naar Koloniaal, vervolgens naar Landelijk wit en nu naar Stoer en Landelijk. Dus meer het landelijk sober wonen gecombineerd met industrieel wonen. Samen met mijn man en vier kinderen woon ik in een oude boerderij en daar kan ik mijn passie goed kwijt. Na een grondige verbouwing van ruim anderhalf jaar hebben we de belangrijkste ruimten zo goed als klaar. De slaapkamers zijn al klaar, de keuken bijna en de woonkamer verwachten we eind dit jaar of begin volgend jaar af te hebben. Ik kan niet wachten om ze in te richten!

Stoer en Landelijk Wonen Winkel

Op deze foto zie je een van de slaapkamers in onze oude boerderij na de verbouwing. De mooie oude gebinten geven een kamer meteen zoveel sfeer! Er waren maar een paar accessoires nodig om de landelijke sober wonen stijl te creëren. Voor welke stijl ga jij?

 

Landelijke woonaccessoires

Met de fotografie van de landelijke woonaccessoires hoop ik anderen te inspireren. Voor mij is het belangrijk dat de woonaccessoires niet alleen heel mooi zijn, maar ook betaalbaar, zodat het creëren van een eigen stijl in huis voor iedereen haalbaar is. Uiteraard kom je ook duurdere dingen tegen in de webwinkel. Dan kon ik het niet laten om ze bij de groothandel in mijn karretje te laden. Maar ik probeer een goede balans te houden in het assortiment. Ook probeer ik regelmatig wat nieuws toe te voegen aan de webwinkel, zodat ieder bezoek weer nieuwe inspiratie oplevert. Dus, welkom bij Stoer en Landelijk Wonen! 

 

Afhalen bij 't Pakhuis

Het ondernemen zit bij ons in de familie. Mijn man heeft samen met een compagnon een bedrijf in vloeren, raambekleding en zonwering. Hij is gevestigd in 't Pakhuis in Beilen, hartje Drenthe, en daar kunnen ook de online bestellingen van Stoer en Landelijk Wonen afgehaald worden. Handig als je in de buurt van Beilen woont!

Je vind 't Pakhuis aan de Molenpassage 4 in Beilen.

 

Stoer en Landelijk Wonen 

 

Adres Stoer en Landelijk Wonen Drenthe

 

 Klatering 10  | 9411 XE | BEILEN   

Contactgegevens Stoer en Landelijk Wonen Drenthe

 

06- 416 472 14 | stoerenlandelijkwonen@gmail.com

Bedrijfsgegevens Stoer en Landelijk Wonen Drenthe

 

KvK: 75 20 75 32 | BTW: NL001413008B89