Stoer en Landelijk Wonen Drenthe
Jouw huis, jouw stijl
Wat is stijl? Dat is heel persoonlijk. Stijl is dat waar jij je goed bij voelt. De stijl die steeds meer aan populariteit wint is de landelijke woonstijl. Maar ook binnen de landelijke woonstijl zijn weer verschillende stromingen te ontdekken. Zo heb je de Sobere woonstijl, back to basic. Met voornamelijk natuurlijke materialen en kleuren geeft dit rust in huis. Ben je meer van kleur in huis, dan is dit niet de stijl voor jou. Stoer landelijk wonen is een stijl met vooral veel hout en metaal. De kleuren zijn wat minder somber als bij sober wonen. Het originele landelijk wonen is vooral veel witte landelijke kasten en dressoirs, deze stijl neigt meer naar romantisch wonen. En dan hebben we nog industrieel wonen. Met veel rechte hoekige vormen, donker metaal en oude gebruikte voorwerpen is dit een stijl waar ook veel mannen zich in thuis voelen.
SHOP NOW

SOBER WONEN

Kenmerken van de sober wonen stijl
Het sobere wonen gaat terug naar de natuur.
BIJPASSENDE ACCESSOIRES
Houten poer kandelaar

Deze houten poer kandelaar is gemaakt van oud gebruikt hout. Soms tafelpoten, soms balsuters of oude poeren. Elke kandelaar is uniek en anders. De houten poer kandelaar is aan twee kanten te gebruiken. Aan de ene kant kan een stompkaars of klein windlichtje geplaatst worden. Draai je hem om dan kun je er drie dinerkaarsen in kwijt.

De poer kandelaar is 11,5 cm hoog en heeft een diameter van 13,5 cm.

€18,95
Deze wil ik!
Oude Nepalese houten kruik met touw

Ontzettend populair is deze oude Nepalese houten kruik met touw. De Nepalese kruik is handgemaakt, dus elke pot is anders. Ook komen de potten in verschillende vormen en is het telkens afwachten wat ingekocht kan worden, wat je ontvangt kan dus afwijken van de foto's.  De Nepalese kruiken hebben een mooie verweerde look en passen perfect in de sober wonen stijl. Omdat ze handgemaakt zijn, zijn ook niet alle kruiken even recht. Maar dat is juist de charme van deze oude Nepalese houten kruiken. Het touw om de hals maakt het net even af.

Het formaat van de Nepalese kruik varieert van 25 tot 32 cm hoog en de diameter schommelt tussen de 15 en 20 cm.

€39,95
Deze wil ik!